VMware_banner2

RRC – distributer za VMware rješenja

Poštovani Partneri,

Obavještavamo Vas da je tvrtka RRC BT Poslovne Telekomunikacije d.o.o. potpisala distributerski ugovor sa tvrtkom VMware. Potpisivanjem ugovora sa VMware-om, RRC će proširiti svoj portfolio sa još jednim renomiranim brendom, koji je globalni lider u virtualizaciji i “cloud computing” rješenjima. RRC od 1. lipnja može partnerima ponuditi kompletan portfolio VMware rješenja za virtualizaciju.
Virtualizacija je fundament za “cloud computing”, a VMware je lider na tom području, sa preko 80% učešća na svjetskom tržištu. Tradicionalni IT više ne može na efikasan način podržati kompleksnost i složenost poslovanja koje je potrebno današnjim korisnicima, zbog čega preko 30% svih IT budžeta u Europi locirano na “cloud computing”.
VMware tehnologija se podjednako efikasno koristi u državnom sektoru, energetskim tvrtkama i bankarskom sektoru, ali i u drugim velikim kompanijama, kao i u srednjim i malim poduzećima.
Tehnologija VMware je široko raširena, o čemu govori podatak da tvrtka ima 350.000 korisnika u svijetu i 50.000 partnera sa kojima surađuje.

Saznajte više na:
www.vmware.com

Pozivamo vas da nas kontaktirate kako bi vam detaljnije predstavili VMware rešenja i mogućnosti koje nudi.

Za detaljnije informacije kontakt mail:

darko.habijanec@rrc.hr
vmware@rrc.hr

Vaš RRC
Srpanj 22, 2016 5:09 pm